Ribo Metaaltechniek

13 juni 2019

De volgende sponsor die we uitlichten is Ribo Metaaltechniek. Al vanaf de start van het bedrijf is Ribo Metaaltechniek een vaste sponsor.

Na een jarenlange ervaring in de CNC wereld heeft Richard in 2010 zijn eigen zaak opgericht. Sindsdien heeft hij voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende producten gemaakt voor zowel de autosport én het bedrijfsleven.

Het bedrijf heeft inmiddels een ruim assortiment producten (wat continue uitbreidt) op autosport gebied voor met name de keverklasse.

Naast het reguliere assortiment heeft Richard in opdracht van gerenommeerde bedrijven in de autosport een aantal producten (exclusief voor deze partijen) vervaardigd, die met gepaste trots van begin tot eind worden verzorgd. Als je ook een ‘special product’ wil laten maken, neem dan contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Rolkooien

Naast deze producten levert Ribo Metaaltechniek complete RM kever-rolkooien. Deze lichte en sterke chroommolybdeen rolkooien (voorheen H-frames) hebben bewezen van goede kwaliteit te zijn en in de keverklasse zijn hiermee diverse successen al behaald (o.a. Lammert Brink, Arjan Stokkink, Bert Eggink en Patrick Boessenkool). Daarnaast levert Ribo tevens achterrekken, zij- en voorbeugels uit voorraad.