Mooie seizoenstart in Haarle

31 maart 2019

Afgelopen zondag was de eerste wedstrijd in Haarle. Met twee volle series was de sprint1600 goed vertegenwoordigd. Om meters te maken hadden we ingeschreven in twee klassen. Een iets drukker programma, maar wel meer opties om wat te proberen.

De Opel kon in Haarle goed uit de voeten en in beide klassen was Patrick als tweede geklasseerd voor de finale. In de finale van de 1600 een andere startpositie geprobeerd, dit pakte iets minder goed uit. Uiteindelijk als vierde gefinished (al was het nog even spannend voor in de laatste bocht, maar ging de laatste podiumplaats toch naar debutant Venneker). De winst in Haarle was voor Schoenmakers met daarachter Hofstra.

In de finale van combi-klasse maar wel de binnenkant gekozen naast Huub Jansen. Het eerste stuk naar de bocht komen we wat tekort ten ten opzichte van de 2000cc’s, maar strak aan de binnenzijde als tweede de bocht uit en deze plaats niet meer afgestaan.

Jansen wint, Patrick pakt P2 voor Tolkamp, Cents en Venneker. Al met een al een geslaagde eerste wedstrijd, we weten wat de Opel doet en hoe de A&P ligt.

Nu de boel optimaliseren, de nieuwe livery gereedmaken en op naar de volgende cross!

Haarle 2019 - Finale Sprint1600

Haarle 2019 - Finale combi klasse