Baarle-Nassau, ronde zes, de afsluitende wedstrijd van het Eurol/Veka NK, waarin wij in ons debuutjaar Sprint1600 vrijwel zeker zijn van een podiumplaats. Op voorhand al een spannende wedstrijd...

De laatste wedstrijd van het NK is zenuwslopend. Met een 3e, 14e en 5e plek is er nipt een 14e plek in de finale waarin er naar een 8e plek wordt gereden, genoeg om het debuut jaar Sprint1600 als 3e af te sluiten, FANTASTISCH!!!

Van de vier kanshebbers voor de titel heeft Tolkamp de beste dag terwijl leider in de tussenstand Van der Haas veel tegenslag kent en zich verrassend genoeg niet voor de finale plaatst. Ook Middelveld heeft een slecht resultaat en staat als 13e net voor Patrick in de finale.

Tolkamp weet dat hij met een overwinning een nieuwe titel kan bijschrijven terwijl Van der Haas alleen maar kan toekijken vanaf de zijlijn. Tolkamp wordt in de finale tweede en hierdoor wordt Van de Haas dan toch kampioen.

We hebben een supergave afsluiting van het NK seizoen gehad met een 3e plek en zijn daarnaast ook nog Rookie-of-the-Year geworden, vet!!